Zaloguj się / załóż konto

Data wysyłki: 2015-05-07
Poszukiwany towar:

FRANCUSKA FIRMA SZUKA DOSTAWCY PEŁNEGO MLEKA W PROSZKU

Rodzaj: PRODUKCJA    IMPORT    EXPORT

Ilość: 100-150 ton
Termin wyszukiwania: 7 dni
Kraj: FRANCE

Szczegółowy opis: Francuska firma szuka dostawcy pełnego mleka w proszku - 28 procent.
Definition : Instant Full Cream Milk powder min. 28 procent butterfat, spray dried

Ingredients : Full Cream Milk powder , soy lecithin ( emulsifier) vitamin A & D3



Chimical Characteristics


Butterfat
28procent Min
Typical 28.2

Moisture
3.0procent Max
Typical 2.8

Protein ( KjN* 6.38)
24.0procent Min
Typical 25.5

Protein( non fat solds basis)
34.0procent Min
-

Lactose
34.0procent Min
Typical 36.5

ASH
7.0procent Max
Typical 6.0

Acidity
0.15procent Max
-

Lecithin ( emulsifier)
0.2procent Max
Typical 0.2

Microbiological Characteristics


Total plate count 30° C

Typical < 5.000

Salmonella/25 g
NEGATIVE
Typical NEGATIVE

Enterobacteriaceae

Typical NEGATIVE

Yeasts

Typical < 50

Moulds

Typical < 50

Staphylococcus Aureus

Typical NEGATIVE

Physical Analysis



pH

Typical 6.3

Wettability 25 °C

Typical < 15

Density powder ( 100x)

Typical 0.49

Scorched Particles

Typical Disc A

Organoleptical Analysis



Apparance
Free flowing powder , free of lumps other than those which break up under slight pressure

Colour
White to creamy white

Flavour & odour
Pleasant, creamy milky and free from any off flavours or odours





Korespondencja w jezyku: angielski, francuskiŹródło oferty
Regulamin | Polityka prywatności | Kontakt | Serwis jest częścią grupy www.cyberbiznes.pl